SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 22:46
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6318579
ČARAPANIJADA - Projekat Grada Kruševca PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Tuesday, 09 March 2010
Прва иницијативна седницa културно-туристичке манифестације под радним називом *ЧАРАПАНИЈАДА*, одржана  је 09.03.2010. године у 10:00 сати у Медија центру Културног центра Крушевац, а на иницијативу Града Кршевца и Културног центра Крушевац!


Са првог састанка


Зорица Јовановић, шеф одсека за друштвене делатности Града Крушевца


Са првог састанка


Зорица Јовановић, Јасмина Милић и Љиља Панић


Виолета Видановић, сарадник у одбору за трговину и угоститељство
Регионалне привредне комореЗАПИСНИК са прве иницијативне седнице културно-туристичке манифестације под радним називом ЧАРАПАНИЈАДА, одржане 09.03.2010. године у 10 сати у Медија центру Културног центра Крушевац.

Састанку су присуствовали:
  • Зорица Јовановић, шеф одсека за друштвене делатности Града Крушевца
  • Виолета Видановић, сарадник у одбору за трговину и угоститељство Регионалне привредне коморе
  • Јасмина Милић, управница КПЗ Крушевац
  • Љубодраг Обрадовић, директор Културног центра Крушевац,
  • Радоје Савић, главни и одговорни уредник Културног центра Крушевац
  • Миодраг Динуловић, уредник Културног центра Крушевац
  • Љиљана Панић, координатор рада у Културном центру Крушевац .
Оправдано одсутни: Бобан Јовановић, директор Туристичке организације Крушевац, Горан Радомировић, помоћник градоначелника за друштвене делатности, Братислав Илчић, члан Градског већа, Милош Јовановић, начелник градске управе, Десимир Димитријевић, заменик начелника градске управе.

На почетку састанка директор Културног центра Крушевац, Љубодраг Обрадовић је пожелео добродошлицу присутним члановима. Након тога обавестио је присутне о потреби да наш град изнедри један културно-туристички пројекат који има тежњу да Град Крушевац још више приближи свету и понуђеним садржајима и културно-забавним програмима свет доведе у Крушевац. Ова манифестација је у овој години уврштена у редовни програм рада Културног центра Крушевац. Битно је да ове године кренемо са пројектом. У договору са Зорицом Јовановић, предвиђено је да Манифестација под радним називом Чарапанијада траје три дана( 1,2 и 3. август).

Зорица Јовановић је у име Града поздравила присутне и рекла да ова иницијатива има подршку градске власти и да је само време одржавања манифестације одговарајуће, и да сматра да окосницу треба да чине стари занати.

После ње је реч узео Миодраг Динуловић, рекавши да срж манифестације мора бити очување српског националног бића, а да ли ће то бити кроз музику, причу, такмичење у говорништву, о томе се морамо договорити. У сваком случају то мора бити нешто оригинално, и не би требало да личи на нешто што већ имамо тј. не би требало да подсећа на Сусрете села.

Реч је узео Радоје Савић и рекао да је тешко бити оригиналан, и да Крушевац већ има неколико манифестација које су задњих година не зна зашто запостављене.

Виолета Видаковић је, у име Регионалне привредне коморе рекла, да ће они обавестити своје кориснике о пројекту и да ће они активно учествовати у свему.

Јасмина Милић је нагласила да се морамо у старту одредити да ли желимо да ставимо акценат на комерцијални ефекат овог пројекта.

Заједнички закључак са првог иницијалног састанка Чарапанијаде је да се распише конкурс за идејно решење - пројекат Чарапанијаде. Текст конкураса урадиће се на следећем састанку који ће бити одржан у просторијама КПЗ -а у понедељак, 15.03.2010. године у 11:00 часова.
Poslednji put ažurirano ( Tuesday, 09 March 2010 )
 
< Prethodno   Sledeće >