SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 14:26
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6237479
TIN FEST u Kulturnom centru Kruševac PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Wednesday, 04 March 2009
MiodragDinulovicTinFest


FESTIVAL SREDNJOŠKOLSKOG TEATRA *TIN FEST* osnovao je Kulturni centar Kruševac 2008. godine na inicijativu Učeničkog parlamenta grada Kruševca. Festival je osnovan sa ciljem da promoviše dramsku umetnost u srednjim školama grada, kao i da se zahvaljujući njemu prepoznaju i izdvoje mladi glumački talenti sa kojima će se nastaviti dalji pedagoški rad.


Prvi TIN FEST uspešno je realizovan u martu 2008. godine sa čak 80 glumaca srednjoškolaca. Predstave TIN FESTA je videlo oko hiljadu zainteresovanih vršnjaka. Ove godine na festivalu će učestvovati dramske grupe gotovo svih srednjih škola medju kojima su i Gimnazija, Tehnička škola, Hemijska škola, Mašinsko elektrotehnička škola, Medicinska škola i Ekonomska škola iz Kruševca.

U šest takmičarskih dana od 23. do 28. marta na sceni BELE SALE KCK takmičiće se preko 50 mladih glumaca za titulu najbolje predstave festivala kao i za još 11 prestižnih priznanja.

Na završnoj večeri festivala 29. marta u 20 sati biće dodeljene nagrade najuspešnijima, a kao gošća festivala nastupiće glumica Vesna Stanković sa monodramom LINA OD KAMENA TVRDJA. Predstava je pobednik najprestižnijeg festivala monodrame i pantomime u ZEMUNU 2007. godine, te je s toga najlepši poklon mladim glumcima TIN FESTA i njihovoj publici.

Miodrag Dinulović
 
< Prethodno   Sledeće >