SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 20:00
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6208103
Zlatna značka za Jelenu Protić-Petronijević PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Wednesday, 25 May 2011
Jelena PP - Zlatna značkaKPZ
Priznanje "Zlatna značka" koje Kulturno-prosvetna zajednica (KPZ) Srbije i Ministarstvo vera i dijaspore dodeljuju za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, uručeno je ovogodišnjim dobitnicima u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni "Raša Plaović". Medju brojnim dobitnicima (54) su i Branislav Nedić - direktor Kruševačkog pozorišta, Dr Branislav Katančević - direktor Specijalne bolnice Ribarska Banjaje i Jelena Protić-Petronijević - urednica Kulturnog centra Kruševac, što je veliko priznanje pre svega za samu dobitnicu, ali i za Kulturni centar Kruševac, koji joj daje podstrek da u svojim kulturnim stremljenjima ustraje.


Jelena Protić Petronijević i Mića Jakšić - predsednik komisije za dodelu priznanja


Državi sekretar ministarstva vera i dijaspore Milorad Jakšić čestitao je dobitnicima vredne i značajne nagrade, jednog od retkih sveobuhvatnih društvenih priznanja za doprinos u oblasti kulture koje se dodeljuje za nesebičan, predan i dugotrajan rad i stvaralački doprinos u širenju kulture.

"Srpski stvaraoci ma gde da žive predstavljaju jedinsten kulturni i duhovni korpus, srećni smo što danas među 54 dobitnika "Zlatne značke" možemo videti naše ljude iz Južne Afrike, Amerike, Francuske, Nemačke, Slovenije i naravno svih delova Srbije uključujući Vojvodinu, Kosovo i Šumadiju.

Jakšić je dodao da veruje da će svi oni od danas sa ponosom na svom reveru nositi "Zlatnu značku" KPZ Srbije, nagradu koju od 1981.godine dodeljuje KPZ Srbije a od 2005. godine se pridružilo i ministarstvo vera i dijaspore.
Poslednji put ažurirano ( Wednesday, 25 May 2011 )
 
< Prethodno   Sledeće >