SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


Na sajtu je:
AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

POSLEDNJA VEST
NAJČITANIJI ČLANAK
Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Syndicate
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 15:03
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6325906
ROK na Belovodskoj rozetiI - 10.07.2011. PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Tuesday, 12 July 2011
U nedelju, 10.jula 2011. godine u Beloj Vodi, u okviru *Belovodske rozete 2011* je održan prvi u nizu gostovanja projekta ROCK VILLAGE koji je organizovao i realizovao Kulturni centar Kruševac. Pred oko 200 ljudi u predivnom amfiteatru na otvorenom, nastupile su mlade nade kruševačke rok scene: Zbunjeni sedativ, Nevina Jelena i Guillotine. Različite podvrste rokenrola su upotpunile atmosferu medju publikom. Svi prisutni su iskazali samo reči hvale za ceo projekat, što Kulturnom centru Kruševac jasno pokazuje da je projekat uspeo, i da treba nastaviti u tom pravcu.


Rok u Beloj Vodi

U okviru letnje programske šeme, Kulturni centar Kruševac je pokrenuo još jedan projekat vezan za edukaciju omladine i širenja muzičke kulture medju mladima. Paralelno sa Gradom adrenalina protiv heroina i Rock bumerangom, pokrenut je projekat ROCK VILLAGE. Osmišljen je sa ciljem da se gostovanjima rok bendova po selima Grada Kruševca, pruži prilika mladima sa sela da prisustvuju takvim koncertima, jer dosta retko imaju priliku da prisustvuju nekom rok koncertu. Samim gostovanjem rok bendova, mladima na selu se pruža prilika da prate aktuelnosti na muzičkoj sceni, a i da uz rok muziku postanu i bolji ljudi. Svoj pozitivan uticaj na generacije mladih, rok muzika je kroz poslednjih 50 godina i dokazala u praksi.

Sledeće gostovanje je zakazano za 12. juli 2011. godine u Kukljinu u 21:00, u okviru manifestacije *VODENIČARSKI DANI*...Idemo dalje....

Koautor i organizator projekta
Babić Goran

 
 
< Prethodno   Sledeće >