SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 07:56
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6324788
SAOPŠTENJE KCK PDF Štampaj E-pošta
Autor Jelena Ivanović   
Wednesday, 17 August 2011
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Културни центар Крушевац је установа у култури са двадесетогодишњом традицијом и искуством у организовању великих културних манифестацији и концептом рада који се ослања на едукацију и афирмацију младих, али и презентацију врхунске културе. Међународни музички фестивал Крушевац који се другу годину за редом организује у Крушевцу, по нашој процени, има за циљ популаризацију града Крушевца, богате музичке сцене Крушевца, али и жељу да Крушевљани добију велики музички фестивал који ће се сваке године са нестрпљењем ишчекивати, а који ће у град довести публику из окружења, па и региона.

Агенција MOST WANTED из Крушевца, која је искључиви организатор Фестивала, обратила се Културном центру Крушевац за пружање подршке за рализацију наведеног музичко културног програма. Дакле, ни идејно ни организационо, Међународни музички фестивал Крушевац 2, није пројекат Културног центра Крушевац.

Имајући у виду значај и популаризацију рок музике код младих, сматрали смо да организатору треба помоћи без мешања у концепцију организације фестивала. КЦК је организатору фестивала омогућио простор за одржавање конференције и пружиo техничку помоћ за реализацију фестивала. Сва уговорања са музичким групама, рекламу фестивала, одређивање цена улазница, као и продају улазница, и слично, вршио је организатор фестивала. Културни центар Крушевац осим моралне подршке коју је дао организатору фестивала у интересу да се младима Крушевца омогући да буду учесници летње музичке манифестације, није имао никакву економску корист, нити сноси било какву одговорност за успех или неуспех манифестације. Све евентуалне матерејилане обавезе поводом овогодишње организације ММФ-а сноси организатор фестивала.

Културни центар Крушевац и убудуће ће подржавате све културне манифестације у Крушевцу које су у интерсу наших суграђања, а у складу са начелима које ова установа у Култури спроводи. Културни центар остаје отворен за сарадњу са свим културним посленицима, па и овом приликом позивамо културне прегаоце у култури да заједнички организујемо културне догађаје од значаја за Град Крушевац.

Захваљујемо се свима који прате рад Културног центра Крушевац и који поштују велики труд и креативност коју улажу запослени у овој установи не би ли наши суграђани били у кораку са догађањима у земљи и свету у области културе. Већина детаља о нашем раду доступна је јавности на нашем сајту www.kck.org.rs

Захваљујемо се свима који знају или наслућују колики је ентузијазам потребан, не би ли програми Културног центра и даље остали бесплатни, а тиме и апсолутно свима доступни.

Служба за односе са јавношћу Културног центра Крушевац

Јелена Вељковић, ПР КЦК


Poslednji put ažurirano ( Wednesday, 17 August 2011 )