SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


Na sajtu je:
AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

POSLEDNJA VEST
NAJČITANIJI ČLANAK
Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Syndicate
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 22:34
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6323243
Koncert grupe S.A.R.S. u Kruševcu PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Monday, 03 October 2011

U organizaciji Kulturnog centra  Kruševac, Kancelarije za mlade grada Kruševca, Kulturno prosvetne  zajednica Kruševac, a uz podršku Sportskog centra Kruševac, održan  je koncert grupe  S.A.R.S na Trgu mladih u petak 30.09.2011. godine. Spektakularnom nastupu grupe S.A.R.S   prisustvovalo je oko 1500 mladih, ali i onih koji se tako osećaju.

Koncert grupe S.A.R.S na Trgu mladih - petak 30.09.2011. godine

Bend su osnovali marta 2006. godine u Beogradu Aleksandar Luković – Lukac i Dragan Kovačević – Žabac. U fuziji muzičkih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda. Sadašnju postavu S.A.R.S.-a čine : Žare – Vokal, Lukac – Gitara, Djole – Bass, Tihi – Bubanj, Bora – klavijature i harmonika, Pera – trombon i sax i Sanja – prateći vokal.

Krajem 2007. u RLZ studiu u Resniku snimaju svoju prvu pesmu pod nazivom Budjav Lebac i kače je na internet. Prvi singl benda S.A.R.S. vrlo brzo ostvaruje neverovatno veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije. Uspeh i prihvaćenost ove pesme je poseban sociološki i kulturološki fenomen. Pogotovo uzimajući u obzir da se radilo o potpuno anonimnom bendu bez novčane podrške i klasične medijske promocije. Krajem 2008. godine dobili su ponudu da snime album za PGP RTS. Prvi album je, uz producentsku pomoć Đorđa Miljenovića (Skaj Viklera), završen za nekoliko meseci i objavljen je u martu 2009. godine.

Trenutno je aktuelan novi album pod nazivom PERSPEKTIVA, koji od 01.01.2011. godine možete besplatno preuzeti na MTV sajtovima.

S.A.R.S. je u periodu od izdanja svog debi albuma, pa do danas, uspeo da održi preko 80 koncerata po zemlji i regionu i trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru ex-YU.

 Marija Stojadinović

 
Sledeće >