ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА 2012


КРУШЕВАЦ, 29.08.2012. године





ЈАВНИ ПОЗИВ

Поштовани,

Установа у култури, Културни центар Крушевац, у оквиру своје програмске делатности, приредиће октобра месеца 2012. године, у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Историјским Архивом Крушевац, а под покровитељством Града Крушевца, обновљену културну манифестацију *САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА*.

Сајам књига и издаваштва одржаће се у периоду 11 до 13. октобра 2012. године, у простору клуба Културног центра Крушевац, Трг младих бб.

Позивамо Вас, да узмете учешће у организацији ове значајне културне манифестације, тако што ћете своја издања благовремено пријавити за учешће на сајму. Сматрамо да све књиге, сва издања белетристике, научног стваралаштва, новине, часописи, публикације и сличан штампани материјал који сте издали у последњих 5. година треба изложити на овом сајму књига и издавштва.

Учешће издавача на сајму је бесплатно. Улазнице на сајам за посетиоце су бесплатне.

Рок за пријаву за учешће на сајму је 03 октобра 2012. године, а рок за припрему штанда, односно достављање материјала је 8. октобар. 2012. годину у склaду са договором са организатором сајма.

Организатор сајма, предвидео је и сајмаске награде којим се традиционално награђују најбољи подрухвати у издавшатву. Награда под називом *Расински цвет* доделиће се најбољем издању по мишљењу стручне комисије.
 
У наставку дајемо Вам текст пријаве као огледни примерак шта пријава треба да садржи:

ПРИЈАВА

За учешће на *САЈМУ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА* од 11 до 13. октобра 2012. године у Клубу Културног центра Крушевац.

 

Име издавача

 

Адреса , мејл и телефон издавача и име контакт особе

 

Списак наслова који се излажу

 

Број књига по жанровима

 

Потребна квадратура простора

 

Заинтересовани смо да самостално опремимо свој штанд

ДА   НЕ (Заокружити један одговор)

 

  • Учешће и излагање на сајму је бесплатно!
  • Излажу се: књиге и сва издања белетристике, научног стваралаштва, новине, часописи, публикације и сличан штампани материјал.
  • Организатор ће наградити најбољу књигу објављену у периоду од 01.10.2010 до 01.10.2011. године повељом Расински Цвет и уметничком сликом.

У _______________                                                                                                              Подносилац пријаве

Дана____________2012.године                                                                                               __________________



Пријаве можете слати на адресу:

Културни центар Крушевац, Топличина 2, 37 000 Крушевац (ЗА САЈАМ)
или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У очекивању Вашег учешћа и успешне манифестације, срдачан поздрав.


Директор КЦК
мр Мирослав Смиљковић

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР КРУШЕВАЦ

РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА КЊИГУ ГОДИНЕ и ИЗДАВАЧА ГОДИНЕ

Установа у култури, Културни центар Крушевац, у оквиру своје програмске делатности, приредиће октобра месеца 2012. године, у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Историјским Архивом Крушевац, а под покровитељством Града Крушевца, обновљену културну манифестацију *САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА*.

Сајам књига и издаваштва одржаће се у периоду 11 до 13. октобра 2012. године, у простору Клуба Културног центра Крушевац, Топличина 2.

Организатори сајма, предвидели су и сајмаске награде којима се традиционално награђују најбољи подрухвати у издаваштву. Награда под називом *Расински цвет* доделиће се за књигу године и издавача године.

Сви издавачи који учествују на сајму са књигама објављеним у периоду од 01.10.2011. до 01.10.2012. године учествују и у конкуренцији за издавача године.

Позивамо све заинтересоване издаваче и појединце да пријаве сопствене или књиге других издавача за књигу године. Уз пријаву потребно је приложити и образложење!

Пријаве за КЊИГУ ГОДИНЕ можете доставити лично или поштом на адресу:

Културни центар Крушевац, Топличина 2, 37 000 Крушевац (ЗА КЊИГУ ГОДИНЕ)

или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Петочлани жири узеће у разматрање све пријаве које стигну у Културни центар Крушевац најкасније до 01.10.2012. године до 15:00 часова.

Награде, које се састоје од дипломе и слике настале на Ликовној колонији СЛИКАМО ЗА КЦК, ће бити уручене 14.10.2012. године на свечаној академији поводом ослобођења Града Крушевца, која ће се одржати у Белој сали КЦК у 12:00 часова.

Резултати ће бити јавно објављени на сајту Културног центра Крушевац.

Председница Управног одбора

Културног центра Крушевац
Мирјана Исаиловић