ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

Tribine

РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ МЛАДИХ - 20.12.2012.

Опширније: РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ МЛАДИХ - 20.12.2012.

ДАЈМО ШАНСУ ЖИВОТУ - Превентивно здравље

Културни центар је започео циклус трибина Превентивно репродуктивно здравље младих и адолесцената под слоганом *Дајмо шансу животу*. Трибине ће се одржавати једном месечно. На првој трибини гости предавачи били су др. Дејана Милојевић, гинеколог акушер и др. Јелена Малишић, гинеколог акушер. Трибина је била интерактивна радионица на којој су ученици крушевачке Гимназије и ОШ “ Јован Поповић” учествовали у разговору са гошћама. Трибину је уредила и водила уредница КЦК Слађана Обрадовић, а присуствовала је и заменица директора КЦК Јелена Вељковић. Велики број присутне публике је доказ да са оваквим трибинама треба наставити.


Предавачи били су др. Дејана Милојевић, гинеколог акушер и др. Јелена Малишић, гинеколог акушер, а трибину је водила Слађана Обрадовић, уредница КЦК

Јелена Вељковић, заменица директора КЦК (десно) са гошђама

Опширније: ДАЈМО ШАНСУ ЖИВОТУ - Превентивно здравље

РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ МЛАДИХ...


ЖИВОТ И КУЛТУРА КОРАЧАЈУ РУКУ ПОД РУКУ

ГРАД АДРЕНАЛИНА ПРОТИВ ХЕРОИНА - КЦК

Фотографије са првог Града Адреналина против хероина одржаног у четвртак 25.10.2012. године у реновираном Клубу КЦК. Уз учешће на трибини др. Миодрага Миљковића (неуропсихијатар), приказан је и филм "Корак до дна" (Удружење "Добри људи"-пројекат "Никад хероин"-Ваљево). У оквиру музичког дела програма наступили су бендови: Може пиво, Red moon rising i Street Look.Такође су програму присуствовали и учесници радионице за борбу против наркоманије,која се одржава у просторијама КЦК сваке среде, петка и суботе од 18 сати. Настављамо даље са борбом против наркоманије. Придружите нам се и Ви. ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ ДА ЧУЈЕТЕ ИСТИНУ?

Уз музику све је лакше...

Опширније: ГРАД АДРЕНАЛИНА ПРОТИВ ХЕРОИНА - КЦК

ТРИБИНА - ТРГОВИНА ЉУДИМА

Опширније: ТРИБИНА - ТРГОВИНА ЉУДИМА

ДЕПОПУЛАЦИЈА СРБИЈЕ - ПРОБЛЕМ БР. 1

21.01.2012. године у Белој сали КЦК у Крушевцу у организацији Ђачког парламента Економско-трговинске школе из Крушевцу уз подршку Крушевачке епархије и Културног центра Крушевац, одржана је трибина *ДЕПОПУЛАЦИЈА СРБИЈЕ КАО НАЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМ БРОЈ 1*. Трибину је благословио и на њој узео активно учешће Епископ крушевачки господин др Давид Перовић.

Циљ трибине био је сагледавањe фактора који утичу на смањење популације у нашем граду Крушевцу и у држави уопште, као и налажење мера неопходних за сузбијање овог проблема. Учесници трибине су били и: Биљана Спасић; мр економије и демограф; Ружица Џугурдић - помоћник градоначелника за здравство, социјалну политику и наталитет; Срђан Радивојевић, дипл. теолог; Милена Петронијевић, дипл. социјални радник; Зоран Ранђеловић, гинеколог – акушер; Маријан Тодосић, дипл. демограф... Трибину је уредила и водила Невена Марковић.


Епископ крушевачки господин др Давид Перовић и Невена Марковић

Опширније: ДЕПОПУЛАЦИЈА СРБИЈЕ - ПРОБЛЕМ БР. 1

Kruševac pamti - Napredak 78/79

23.12.2011. године у Белој сали КЦК  одржано је још једна у низу трибина *КРУШЕВАЦ ПАМТИ* која је овај пут посвећена фудбалерима крушевачког НАПРЕТКА и то генерацији 1978/79 која је у првој лиги изборила четврто место и учешће у КУПУ УЕФА. Трибину која је изазвала велику пажњу крушевљана осмислила је и водила Слађана Обрадовић, уредница КЦК, а у програму су учествовали бројни фудбалери и руководиоци Напредка из поменуте генерације 1078/79...  
  

Заједничка слика учесника трибине

Опширније: Kruševac pamti - Napredak 78/79