SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.43-log-cll-lve
Vreme: 05:16
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 5892675
PROGRAMI KCK
Gradonačelnik primio Slobodana Jevtića PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Thursday, 18 November 2010
Gradonačelnik Kruševca mr Desimir Pavlović je 18.11.2010. godine, povodom priredjene izložbe slika *ALFABET ZVEZDA* u Galeriji Milića od Mačve, primio slikara Slobodana Jevtića (koji živi i stvara u Francuskoj) i predstavnike Kulturnog centra Kruševac: Ljubodraga Obradovića - direktora, Radoja Savića - glavnog urednika, Ljubišu Batu Djidića - predsednika saveta galerije i Nebojšu Lapčevića - tehničkog sekretara galerije.

Kako je tema nastanka sveta neiscrpna, gradonačelnik se u srdačnom, dvočasovnom razgovoru sa Slobodanom dotakao svih aspekata koji su interesanti kako za teorije o svemiru, tako i za mesto likovne umetnosti u dočaravanju tih tajni na moderan način.


Jevtić Slobodan, mr Desimir Pavlović i Ljubodrag Obradović

Detaljnije...
 
Predavanje o regionalizaciji PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Thursday, 18 November 2010

KULTURNI CENTAR KRUŠEVAC

Vas poziva na

PREDAVANJE

REGIONALNA DECENTRALIZACIJA I LOKALNA SAMOUPRAVA-OSVRT NA KRUŠEVAC

 

PREDAVAČI:

 

MR MILIJA CVIJOVIĆ

magistar političkih nauka, magistrirao na temi lokalne samouprave u Užicu a trenutno radi na doktorskoj disertaciji – tema: Reforma javne uprave i lokalna samouprava u Srbiji. Učesnik većeg broja predavanja i konferencija u pomenutim oblastima.

 

MR VERAN STANČETIĆ

magistar političkih nauka, magistrirao na temi regionalizacije i regionalnog razvoja u kontekstu evropskih integracija a očekuje odbranu doktorske disertacije na temu decentralizacije i regionalizacije Srbije. Autor je knjige Region kao razvojna perspektiva u EU i većeg broja naučnih tekstova

ČETVRTAK, 18.11.2010, 19:00 SATI

 

BELA SALA KCK, ULAZ SLOBODAN

Detaljnije...
 
Sergej Ćuk - ODGOVORI u Kruševcu PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Saturday, 13 November 2010
Poezija i muzika, muzika i poezija i titraji nestvarnog, a stvarnog Ljubinjskog kamena i bola, koji su u prisutnima uznemirili sve strune prolaznog, pred večnom lepotom poezije, koja je sama po sebi muzika, koja opija i ubija odgovorom koji u sebi nosi...

13. novembra 2010. godine u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac održana je promocija knjige ODGOVORI Sergeja Ćuka iz Ljubinja. Promociju koja je plenila odličnom poezijom i dobro-osmišljenom multimedijalnom prezentacijom poezije, organizovali su Kulturni centar Kruševac, KUD  Ratko Jovanović i ogranak Vukove zadužbine iz Bele Vode. Na promociji pored Sergeja Ćuka i njegovog oca, nastupila je i muzička grupa SINHRO iz Kruševca i vokalna grupa iz Bele Vode i Jelena Djordjević kao voditelj. Izuzetno poetsko veče!


Sergej Ćuk i Jelena Djordjević - poezija je ODGOVOR

РОЂЕН У КАМЕНУ

Кршна земљо, кршем племенита!
Гдје год скита дијете твоје,
гдје год оде,
гдје год сврати,
пати вјечно за каменом
ко за женом што се пати.
Poslednji put ažurirano ( Saturday, 13 November 2010 )
Detaljnije...
 
Promocija - Miomir Milinković PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Tuesday, 09 November 2010
10.11.2010. godine u amfiteatru Visoke škole strukovnih studija u Kruševcu, u organizaciji ove škole i Kulturnog centra Kruševac, održana je promocija književnog stvaralaštva Prof.dr Miomira Milinkovića iz Užica. Sve prisutne, ( bilo ih je zaista dosta), pozdravila je direktorka škole mr Zorica Duković, a o profesorovom književno-naučnom portretu svoje stavove, imresije i ocene izneli su mr Mirjana Stakić i mr Predrag Jašović.

Promociju su osmislili i vodili urednici KCK Momir Dragićević i Rajna Aleksić-Marinković, polaznici škola i sekcija Kulturnog centra Kruševac su se pobrinili za kazivanje poezije i muzički trenutak, Marko Višnjić za ozvučenje i tehniku, a za fotografiju bio je zadužen Miki Prokopenko.  


Mr Mirjana Stakić i Prof.dr Miomir Milinković - gosti iz Užica

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 14 November 2010 )
Detaljnije...
 
Vladan Rakić - Bela sala KCK PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Tuesday, 09 November 2010
11.11.2010. godine  u 19:00 u Beloj sali Kck održana je promocija dve pesničke knjige Vladana Rakića: FRAGMENTI  VREMENA i U SVETLO UPISAN. O knjigama su govorili Milica Jeftimijević - Lilić i Zoran Djurić, stihove je čitao sam autor, a celu koncepciju promocije je osmislila i vodila Lidija Užarević, urednik KCK. Bilo je to lepo i nadahnuto pesničko veče, propraćeno odličnom muzikom.


Milica Jeftimijević i Vladan Rakić

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 14 November 2010 )
Detaljnije...
 
Žarko Obradović posetio KCK PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Friday, 05 November 2010

Владимир Тасић, Жарко Обрадовић, Љубодраг Обрадовић, Миломир
Премовић, Радован Томашевић и Драган Јовановић

04.11.2010. године, Др. Жарко Обрадовић - Министар просвете у влади Републике Србије  и Миломир Премовић - специјални саветник Министра унутрашњих послова и председника СПС-а Ивице Дачића у пратњи Владимира Тасића - председника Градског одбора СПС-а Крушевац и његових сарадника Драгана Јовановића, Синише Максимовића и Радоице Милосављевића, посетили су Културни Центар Крушевац.

Том приликом их је директор Љубодраг Обрадовић обавестио о активностима ове установе и о предстојећем ТИН ФЕСТУ. Разговарано је о идеји да Министар просвете отвори овај драмски фестивал средњих школа Крушевца. На крају посете гостима је поклоњен часопис ПУТЕВИ КУЛТУРЕ који излази два пута годишње у издању Културног центра Крушевац.


Poslednji put ažurirano ( Friday, 05 November 2010 )
Detaljnije...
 
Program za NOVEMBAR 2010 - KCK PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Wednesday, 03 November 2010

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 199 - 209 of 412