SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 22:25
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6136764
Helene Larsson u Kruševcu PDF Štampaj E-pošta
Autor Ljuba   
Friday, 17 December 2010
15.12.2010. године у Градској управи Крушевца, приређен је пријем за аташеа за културу Амбасаде Шведске Хелен Ларсон (Helene Larsson - Counsellor for Cultural Affairs / Embasady of Sweden - Belgrade). Са председницом Скупштине града Крушевца Весном Весковић, замеником Председнице Синишом Максимовићем, помоћником градоначелника за друштвене делатности Гораном Радомировићем и Зорицом Јовановић - начелницом за друштвене делатности, вођени су разговори о могућностима и унапређењу културне сарадње Србије, односно Крушевца и Шведске. Посету је организовао Марко Вукојевић из Асоцијације младих Крушевца.

Пријему су присуствовали и директори установа у култури: Љубодраг Обрадовић - КЦК, Јасмина Милић - КПЗ, Љубиша Васиљевић - Музеј, Соња Вељковић - Библиотека, као и мр. Спасоје Ж. Миловановић - драматург Крушевачког позоришта, па је госпођа Ларсон упозната са културном сценом Крушевца, институцијама које се баве овом делатношћу и њиховим програмским активностима, као и плановима за наредну годину.

Директор Културног центра Крушевац Љубодраг Обрадовић је истакао да је мост између Крушевца и Шведске симболично већ успостављен јер је недавно у Клубу КЦК гостовала Елеонора Лутхандер, песникиња рођена у Крушевцу, која живи, ради и ствара у Шведској и преводи поезију са српског на шведски језик.


Пријем


Дочек
Разговори
Разгледање мозаик сале


Спале - Нов имиџ шешир мој!
 
< Prethodno   Sledeće >