SADRŽAJ SAJTA
POČETNA
НОВИ САЈТ
DOBRODOŠLI !
O NAMA
Aktuelni program
MILIĆ OD MAČVE
ZLATNA KACIGA
PUTEVI KULTURE
TIN FEST
NOSTALGIJA
KRUŠEVAC PAMTI
KARAOKE OKRŠAJ
SLIKAMO ZA KCK
PROGRAMI KCK
Mesečni programi
Vodič KCK - 18
KONKURSI
OGLASI KCK
BLOG
FEDRARO
STARI SAJT
KABARE KCK
HOR SRPKINJE
BIOSKOPI
Grad adrenalina
VIDEO
PROMOCIJE KNJIGA
SAJAM KNJIGA
PUTEVI KULTURE
GRAD ADRENALINA


AUDIO - VIDEO
BLOG KCK
САЈАМ КЊИГА

LINKOVIBIOSKOPI
20 ZLATNA KACIGA

Izabrana vest
DETALJNIJE
Administrator
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.4.45
MySQL: 5.7.44-log-cll-lve
Vreme: 07:56
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 8
Vesti: 721
Veb veze: 5
Posetioci: 6106313
ZLATNA KACIGA 2011 PDF Štampaj E-pošta
Autor Jelena Ivanović   
Monday, 28 March 2011

Poštovani posetioci, prijatelji karikature, humora i satire, poštovaoci ZLATNE KACIGE, dragi gosti... Dobrodošli u Grad Kruševac i Kulturni centar Kruševac


19 godina Zlatne kacige čeliče nas u uverenju da smo na pravom putu da tradiciju koja koja je počela 29. marta 1993. godine osnivanjem festivala uspešno nastvljamo i da ZLATNA KACIGA sve više i više postaje Brend grada Kruševca i Srbije.

Drago mi je što ste večeras sa nama kao velika podrška da na tom putu istrajemo i čini mi čast da Vas pozdravim u ime Kulturnog centra Kruševac i svoje lično ime. posebno pozdravljam:

  • sve dobitnike nagrada Festivala ZLATNA KACIGA, dobitnika NAGRADE ZA ŽIVOTNO DELO - reditelja i profesora univerziteta umetnosti Vlastimira Radovanovića VITEZ OD ČARAPANIJE SER HARDI - glumca Dragana Jovanovića. 

  • članove stručnih žirija

  • naše drage goste iz Bugarske iz grada Haskova, koji se ponose svojim festivalom HASKOVSKI KAUN, goste iz Crne Gore, Niša, Beograda i drugih mesta širom Srbije

  • Gradonačelnika grada Kruševca magistra Desimira Pavlovića i njegove saradnike

  • sve predstavnike Vojske Srbije, MUP-a Srbije i Srpske pravoslavne Crkve, sve pripadnike političkih partija i sve predstavnike javnih i privatnih preduzeća, ustanova i škola Kruševca, sve pripadnike Kulturno-umetničkih društava i udruženja građana... Predstavnike medija...

Uz našu želju da ZLATNA KACIGA TRAJE I DA SE NJEN SJAJ IZDALEKA VIDI i volju i trud učesnika konkursa, da u realizaciji naše želje svojim kreativnim radom u oblasti karikature, humora i satire aktivno učestvuju, došli smo do 19 ZLATNE KACIGE koja je za moto i temu imala SPAS.

Večeras sam siguran da SPAS tako sigurno dolazi, a mi ćemo najuspešnijim kulturnim stvaraocima i učesnicima 19 ZLATNE KACIGE pokušati da se odužimo prigodnim nagradama, s nadom da će to biti podstrek potencijalnim učesnicima da 20 ZLATNA KACIGA ostvari još bolje rezultate. Uostalom ŽIVOT I KULTURA IDU RUKU POD RUKU! U to ime, dobrodošli i uživajte!!!

Ljubodrag Obradović, 01.04.2011 - Kruševac


Poslednji put ažurirano ( Friday, 01 April 2011 )
 
< Prethodno   Sledeće >