ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

МУЗИКА

DEATH SAW NA TRGU MLADIH - 30.09.2012.

Grad Kruševac poklanja mladima povodom nove školske godine *KONCERT NA TRGU* benda DEATH SAW u nedelju 30.09.2012.godine na Trgu mladih u Kruševcu sa početkom u 20 časova. Bend Death Saw nastao je u Beogradu 2009. godine. Oformili su ga Đorđe David Nikolić (vokal), Aleksandar Mitrović - Tommy (gitara), Đorđe Golubović - Johnsy (bas gitara) i Stefan Dželetović - Džela (bubanj). Za realizaciju koncerta brinuće Kulturni centar Kruševac. Pa izvolite, posetite koncert - besplatno je!

Kao predgrupe nastupiće kruševački bendovi BELIAL I NOVEMBAR XI.

Suorganizacija : RNR UDRUŽENJE MUZIČARA GRADA KRUŠEVCA.

 


Bend DEATH SAW



Bend Death Saw nastao je u Beogradu 2009. godine.

Oformili su ga Đorđe David Nikolić (vokal), Aleksandar Mitrović - Tommy (gitara), Đorđe Golubović - Johnsy (bas gitara) i Stefan Dželetović - Džela (bubanj).

Osnov benda i danas čine Tommy i David, koji su svoju saradnju započeli još 2003. godine, kada su sa Mladenom Dragovićem Čarlijem (bubanj) i Nikolom Usanovićem Kozarcem (bas gitara) oformili njihov prvi zajednički bend pod imenom Đorđe David & Gang. Kozarca je 2005. godine zamenio Johnsy, sadašnji basista benda, a 2007. godine Čarlija je zamenio Džela.

Novo ime bend je dobio 2009. godine, a ono je prvi put zvanično promovisano na bajk-skupu moto kluba Knez u Bijeljini 01. Avgusta 2010. U ovoj postavi bend svira i danas.

Nastupajući na mnogim bajk skupovima, trgovima i festivalima, bend je uporedo radio na pesmama, koje su se našle na njihovom prvom albumu “Blood Avenger”. Obzirom da su se sva četiri člana energetski i muzički već dobro upoznala nije bilo teško pronaći put kojim će ovaj bend krenuti.

Autor i aranžer kompletne muzike na albumu, gitarista benda Tommy, iskoristio je različite muzičke stilove u stvaranju ovih kompozicija. Album čini trinaest pesama, od kojih je devet na engleskom jeziku i četiri na srpskom. Tekstove su pisali Malcolm Bridger, Mlađan Dinkić, Dragana Ilić i Goran Šobić. Power Music je kuća koja je “Blood Avenger” izdala u novembru 2010. Godine.

Promocija albuma je održana u najpoznatijem beogradskom rok-klubu “Čorba kafe”, a nešto kasnije i u prostorijama Bajk-kluba “Čivija” iz Šapca.
DEATH SAW...