ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

ФИЛМ *ЛЕД* У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ ОД 25.10.2012

Културни центар Крушевац је за Вас обезбедио филм који је тренутно у тренду. То је домаћи филм ЛЕД који почиње да се приказује у Биоскопу Крушевац од данас (25.10.2012. године) са пројекцијама од 20:00 и 22:00 часа. Овај филм (који је рађен по монодрами Радоша Бајића *ЛЕД*) режирала је Јелена Бајић-Јочић и треба га погледати, јер је изазвао велико интересовање публике широм наше Републике. Цена за филм ЛЕД је 250,00 динара, а улазнице можете купити на благајни биоскопа Крушевац.

Радња филма

Смештен у седамдесете године прошлог века, филм ЛЕД прати причу сељака Миливоја који живи са мајком, бабом и дедом.

Трагична погибија његовог оца, десет година раније, кад је Миливоје био дечак – га раздире и прогања. Прикривена љубав његове мајке према гастарбајтеру Мирославу – појачава драматику и неизвесност његовог превртања по прошлости: Како је изгубио живот његов отац? У вртлогу личних траума, борби и недостатка самопоуздања, на кратко ужива у лепоти и радости изненадне љубавне авнатуре, када му у кућу долази девојка из другог света, слободних надзора и либералног схватања живота.

Живот пун драме, туге и неизвесности Миливоја тера да претура по својој прошлости и покуша да утиче на даљи ток свог тешког живота.