REPERTOAR KRUŠEVAČKIH BIOSKOPA OD 29.11.2011. DO 11.01.2012.


Bioskop „Kruševac“ od 29.12.2011. do 04.01.2012. prikazivaće domaći film PRAKTIČNI VODIČ KROZ BEOGRAD sa projekcijama od 18:00, 20:00 i 22:00 sati.

Bioskop „Kruševac“ od 05.01.2012. do 11.01.2012. prikazivaće dva filma i to:
– DRUŽINA PROTIV ŽIVKA ŽABOJEDA 16:00 i 18:00 sati
– PRAKTIČNI VODIČ KROZ BEOGRAD 20:00 i 22:00 sati

BIOSKOP KRUŠEVAC NEĆE RADITI: 31.12.2011 i 1,2,3,6 i 7 januara 2012.  g.

BIOSKOP „EVROPA“ NEĆE RADITI od 29.12.2011.do 12.01.2012. godine.

RADNICI BIOSKOPA SVIM SUGRADJANIMA A POSEBNO LJUBITELJIMA VELIKOG BIOSKOPSKOG PLATNA ŽELE SREĆNU NOVU GODINU I BOŽIĆNE PRAZNIKE !!!

PRAKTIČNI VODIČ KROZ BEOGRAD, SA PEVANJEM I PLAKANJEM
(PRACTICAL GUIDE TO BELGRADE, WITH SINGING AND CRYING)


producent:
Art & Popcorn, Belgrade / TR9 Film, Leipzig / PETIT Film, Paris / Laokoon FilmGroup, Budapest / Kinorama, Zagreb

pisac scenarija: Bojan Vuletić, Stefan Arsenijević
reditelj: Bojan Vuletić
fotografija: Jelena Stanković
muzika: Rastko Čolić, Gabriel des Forets
scenografija: Jelena Sopić, Jovana Cvetković
kostim: Lana Pavlović
montaza: Ksenija Petričić
glumci: Julie Gayet, Jean Marc-Barr, Baki Davrak, Leon Lučev, Bojan Navojec, Hristina Popović-Mijin, Anita Mančić, Marko Janketić, Nada Šargin
trajanje: 90 min (0 m)
format: 35mm, color
zanr: romantic comedy
premijera: 08.12.2011.

Posle teških godina izolacije Beograd se otvorio spreman da primi brojne turiste, biznismene i znatiželjnike koji sa svih strana sveta u sve većem broju posećuju naš grad.Šta se desi kada se stranci i lokalci susretnu? Praktičan vodič kroz Beograd, sa pevanjem i plakanjem je savremena romatična komedija o iskušenjima da se pronadje prava osoba, kroz četiri potpuno različite ljubavne priče. U početku Stefan, mladi prepotentni beogradski šofer, koji ne veruje nikome i ni u šta, se zaljubi u Silvi, francusku šansonjerku, koja se suviše dugo kontrolisala, a sada je na ivici nervnog sloma i prvi put će uraditi sve ono o čemu je oduvek sanjala. Melita, frustrirana sredovečna žena, koja danju radi kao organizatorka koncerta uveče postaje razočarana fetiš domina, jer njen ljubavnik Brajan, američki diplomata, ustvari nije onaj za koga se predstavlja. Pošto Melita ode iz hotela, sobarica Jagoda, suviše lepa za nekog ko suviše pije, odluči da iskuša vernost nemačkog biznismena turskog porekla, Orhana, koji umesto da kupi propalu srpsku firmu, ne planirano otkrije korene turske kulture u Beogradu i zaljubi se u Jagodu. Jagodina drugarica Đurđa, srpska policajka na dan svog venčanja sa Matom, hrvatskim policajcem ispovediće sve što je oduvek tajila od njega. Ujedninjeni u različitosti je moto EU. Iako još ima puno uslova koje treba da ispunimo da bismo ušlu u EU, vodeći ljubav sa našim dragim gostima iz inostranstva smo makar za jedna korak bliži Evropi.

Bojan Vuletić
rođen 1977 u Beogradu. Diplomirao na Fakultetu Dramskih Umetnosti – odsek za TV I filmsku režiju 2007. godine.
Do sada je režirao nekoliko dugometražnih i dokumentarnih filmova: Jednostavna ljubavna priča; Žena koju sam iskreno mrzeo; Marija, Milanče i ja; Iz sentimentalnih razloga; Deca iz svemira; Fayront; Ljubavnici; A o seksu da ne govorimo; Suze Dennisa Tita; Vanda nikad ništa ne zaboravlja, sa kojim je učestvovao na mnogobrojnim filmskim festivalima u svetu i Srbiji.

  1. Još nema komentara.
(neće biti objavljen)