~GRAD ADRENALINA U LETU DOBRIH VIBRACIJA~


Kulturni centar Kruševac je i ovog leta priredio omladini niz zanimljivih manifestacija. U okviru projekta GRAD ADRENALINA U LETU DOBRIH VIBRACIJA , održano je niz zanimljivih i kreativnih radionica.

Projekat je  namenjen najmlađoj populaciji, deci sa posebnim potrbama kao i  omladini.

Prvo druženje započeli smo u Dečijem centru ,, Pionirski park “ ( 13.07.2009.) , da bi tokom naredne dve sedmice svi zajedno učestvovali u muzičko – kreativnim radionicama.

Kruna projekta , tj. finalno veče ( 27.07.2009.) , nastup bendova Kulturnog centra Kruševac ( FOR YOU, NOVEMBAR XI, HATESPEECH, UNCONDITIONAL REGRET, KS KLAN) zajedno sa Ajs Nigrutinom. Bilo je veoma dirljivo videti oko 1200 mladih kako bodre i podržavaju nove muzičke nade.

Veoma je zanimljivo i to da je KCK, prvi put imao partnere na projektu. Sportsko društvo ,,Palestra „, Udženje građana i dece sa posebnim potrebama „Mostovi“, Učenički parlament, Asocijacija mladih, Edukativni centar  i Kulturni centar Kruševac , imali su jedinstveni cilj ovog leta, da pomognu i podrže ono što je srce ovog grada, decu i omladinu. Pogledajte fotografije i uživajte.

Urednik programa kluba KCK

Marija Stojadinović

  1. #1 by ljuba on avgust 12, 2009 - 12:53 pm

    Bravo Marija, tako se radi na prezentaciji kulture!!!

(neće biti objavljen)