GRAD ADRENALINA PROTIV HEROINA,prvi u 2011.


Kao sto smo vec navikli publiku pri kraju svakog meseca organizujemo Grad Adrenalina. Posle 3 godine organizovanja „obicnog“ Grada Adrenalina, od novembra 2010. smo resili da projekat modifikujemo i pocnemo borbu protiv narkomanije. Zato se sada ceo projekat zove GRAD ADRENALINA PROTIV HEROINA. 21.januara 2011. organizovali smo treci po redu.
Na osnovu koncepta projekta, prvo je bila tribina. Nastupali su Marija Krsmanovic sa svojim projektom Karavan „KAZNA“, Tamara Rakic i projekat „Pandorina kutija“ i Ljubisa Jovanovic „Ponocni potocar“.


Tema je naravno bila narkomanija. U pojedinim momentima publika je ostajala bez teksta.Nije lako cuti pravu istinu.


Posle tribine odrzana je promocija filma „Korak do dna“, udruzenja „Dobri ljudi“ iz Valjeva, koji govori o ovoj poshasti danasnjice. Film je uradjen u okviru projekta „Nikad heroin“. Detalje mozete naci na sajtu www.nikad-heroin.com



Na kraju je odrzan koncert benda MED, koji je izvodio stare-dobre R’N’R hitove. Publika je uzivala…








Valja pomenuti i one koji su nesebicno pomogli u organizaciji ovog projekta, a to su: MOL kompanija, Klinika za lecenje bolesti zavisnosti Dr. Vorobjev, MRG d.o.o, VMN Krstic i Elephant co.
Organizator: Kulturni centar Krusevac
Sledeci GRAD ADRENALINA PROTIV HEROINA bice u februaru.
DODJITE-AKO STE SPREMNI DA CUJETE ISTINU !!!!
Urednik programa: Marija Stojadinovic
Organizator i idejni tvorac projekta: Goran Babic

  1. #1 by Mitrović Dragica on februar 4, 2011 - 11:43 am

    Odličan potez. Kamo sreće da svaki grad organizuje edukaciju mladih o štetnosti upotrebe droga. Mladi su prepušteni sami sebi i sve više srljaju u ponor nazvan zavisnost od narkotika.
    Svaka čast.

  2. #2 by Goxy on februar 9, 2011 - 9:20 am

    Hvala na podrsci…

(neće biti objavljen)