GRAD ADRENALINA PROTIV HEROINAСа конференције за новинаре – МЕДИЈА ЦЕНТАР КЦК – 11.03.2011.

Обраћање Јелене Вељковић – ПР КЦК

ПОШТОВАНЕ КОЛЕГЕ, НАКОН КОНФЕРЕНЦИЈЕ КОЈА ЈЕ ОДРЖАНА 21. ЈАНУАРА ОВЕ ГОДИНЕ, А КОЈА ЈЕ НАЈАВИЛА НАСТАВАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРОЈЕКТА „ГРАД АДРЕНАЛИНА ПРОТИВ ХЕРОИНА“, ОВА КОНФЕРЕНЦИЈА ИМА ЗА ЦИЉ ДА ВАС ОБАВЕСТИ О ШИРЕЊУ ЦЕЛЕ ОВЕ ПРИЧЕ КОЈА АНИМИРА И УКЉУЧУЈЕ СВЕ ВЕЋИ БРОЈ УСТАНОВА У ГРАДУ АЛИ И ПРЕДСТАВНИКА БАНКАРСТВА, ПРИВРЕДЕ…

ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ У ИМЕ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ПРИСУТНИМ ГОСТИМА КОЈИ СВОЈИМ УЧЕШЋЕМ И АКТИВНОСТИМА ПУТЕМ ДОНАЦИЈА ПОДРЖАВАЈУ ОВАЈ ВАЖАН ПРОЈЕКАТ. НА ТАЈ НАЧИН ОНИ ПОКАЗУЈУ ДА НЕ САМО ДА ПРЕПОЗНАЈУ ВЕЋ И УКАЗУЈУ И ПОМАЖУ У РЕШАВАЊУ ЈЕДНОГ ОД НАЈВЕЋИХ ПРОБЛЕМА СА КОЈИМА СЕ МЛАДИ ДАНАС СУСРЕЋУ, А ТО ЈЕ ДРОГА.

ПРЕДСТАВЉАМ ВАМ УЧЕСНИКЕ ДАНАШЊЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ: – БОРИСЛАВ ОБРАДОВИЋ, дир.филијале Чачанске банке у Крушевцу; Ивана Божиловић, ПР Чачанске банке; ВЕЛИМИР ТОМИЋ, директор Винер штедиша у Крушевцу; ЈАСМИНА МИЛИЋ, дир. КПЗ; ВЕСНА ЖИВКОВИЋ, канцеларија за младе; МАРИЈА СТОЈАДИНОВИЋ, уредник КЦК; ГОРАН БАБИЋ, идејни творац пројекта и Домаћин конференције, ЉУБОДРАГ ОБРАДОВИЋ, директор КЦК.

ЈЕЛЕНА ВЕЉКОВИЋ, ПР КЦК: ЗАМОЛИЛА БИХ ДИРЕКТОРА КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ДА ВАС ПОЗДРАВИ.

Ljubodrag Obradović:
Poštovani novinari, dobar dan! Hvala Vam što pratite aktivnosti KCK.  Hvala i našim donatorima i saradnicima u projektu *GRAD ADRENALINA PROTIV HEROINA* bez kojih projekat ne bi bio to što jeste – ideja koja daje šansu mladima da uspešno rešavaju problem droge!!!

Mladi su uvek ambiciozni. Misle i osećaju da od njih sve počinje… A tako i jeste… Jedno ljudsko biće na vrhuncu svog razvoja, oseti da može svet da menja.

Naše je da mladima omogićimo (što i činimo) da budu akteri društveno poželjnih promena, a muzika, poezija i sve oblasti kulturnog stvaralaštva su svakako ono što će sve ozariti zracima sreće i spokojstva.

Zato je i program KCK *Grad adrenalina protiv heroina* vrh stvaralaštva koje mlade pokreće da koračaju pravim putem.

Uostalom, život i kultura koračaju ruku pod ruku!!!

  1. Još nema komentara.
(neće biti objavljen)