КАРАОКЕ ОКРШАЈ 2011


Културни центар Крушевац по четврти пут организовао је Караоке окршај програм музике за децу 21.јула 2011.године у Дечјем центру Пионирски парк. Караоке окршај поред тачмичења деци пружа забаву,игру, дружење и пријатељство…. сврха овог такмичења је проналажење музичких талената и њихово даље усмеравање и напредовање у музичком смислу,и укључивање у програме КЦК. Али поред тога и ослобађање од треме, сусрет са сценом и припреме за прве јавне наступе, преношење љубави и емоција путем музике.

Од двадесеторо пријављених учесника у финале је ушло њих десеторо.

Стручни жири у саставу: председник Бојана Микић,преофесор клавира; професор Мима Накић и Рајна Маринковић-Алексић, уредник дечјег програма КЦК. Изненађење вечери био је у кловн КИЋА на опште задовољство деце, која су усхићено испратила његов наступ, вежбајући кловновске кораке са њим. Кловн Кића био је глумац крушевачког позоришта Никола Пантовић.

Кроз овај диван програм који су осмислили уредници Момир Драгићевић и Рајна Маринковић-Алексић водила нас је Јелена Ђорђевић, а све је то са одушевљењем пропратила многобројна публика.

Друго полуфинале заказано је за 22.август 2011.године са почетком у 19,30 у Дечјем центру – Пионирски парк. Којом приликом ће се промовисати први диск Луке Мирковског.

  1. Još nema komentara.
(neće biti objavljen)